Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis
1.4.2016. u 14:39 | Komentari: 1
Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis
Dekoracije za vjenčanja, Konjic

Unikatne svadbene ukrase pod umjetničkim imenom "Dekoracije za vjenčanja, Konjic", već duže vrijeme osmišljava i pravi diplomirana studentica Fakulteta zdravstvenih studija, Sarajevo. Prenosimo vam šta je Ajla rekla za portal goBiH.ba


 
Zovem se Ajla Macić. Rođena sam u Konjicu 1990.godine. Završila sam Fakultet zdravstvenih studija u Sarajevu. 
 
Sve je počelo planiranjem moje svadbe, u maju 2015. godine. Htjela sam da imam nešto posebno i urađeno na moj način. Izradila sam dio dekoracija za svatove i automobile. Moje prijateljice i gosti su bili oduševljeni. Ubrzo nakon svadbe djevojke su počele da me pitaju da i njima uradim nešto slično.
 
Svoje prve čaše za mladence i kumove napravila sam uz mnogo ljubavi i jako sam sretna kad vidim zadovoljstvo na licima mojih dama. Svakodnevno mi dolaze nove ideje i inspiracija. U mojoj ponudi nalaze se svadbene narukvice i reveri, bidermajeri, čaše za mladence i kumove, prestenovi za salvete, dekoracije za automobile kao i ostale dekoracije za koje mladenci imaju želju i ideju.
 
Trudim se da svakoj djevojci ispunim želju, iako je nekad teško doći do odgovarajućeg materijala jer obično djevojke na internetu nađu primjer. Zbog toga, sve što radim, radim sa puno ljubavi i strpljenja. Mislim da je u životu veoma važno imati podršku u onome što radite. Lijepa iskustva i druženja mi donosi hobi koji je sada i moj glavni posao. 
 
Moje radove možete pronaći na fb stranici Dekoracije za vjenčanja, Konjic ili posjetite moj fb profil Ajla Macić (Dekoracije za vjenčanja, Konjic).
 
(goBiH.ba)



Komentari: 1
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano