Momci, pažnja – Konačno je otkriveno šta žene žele od muškaraca
15.8.2015. u 19:00 | Komentari: 0
Momci, pažnja – Konačno je otkriveno šta žene žele od muškaraca
Momci, pažnja

Mnogi muškarci tvrde na žene ni same ne znaju što žele, no glumica Neetu Chandra tvrdi suprotno. I to dokazuje ovom listom deset stvari koje bi svaki muškarac trebao znati o ženama.
 
Ljubav (Foto: Net)
1. Žene obožavaju početno udvaranje. Slanje SMS-ova, pozive, cvijeće, čokolade, poruke, izleti… Muškarac koji želi zauvijek zadržati ženu, samo ne smije prestati s ovakvim ponašanjem.
 
2. Žene vole sigurnost i osjećaj nečeg poznatog. Dopustite ženi da vas malo upozna prije nego je pozovete van.
 
3. One žele da ih se tretira kao dame. No ne i kao nejednake osobe. Znači ne morate otvoriti sva vrata i platiti svaki račun, no to ne znači da one ne smatraju kavalirske geste privlačnima. Čak i najnezavisnije žene žele se osjećati cijenjeno i predivno, sve dok muškarac ne inzistira da sam donese sve odluke, i u njihovo ime.
 
4. Žene vole razgovarati. To ne znači da žele čuti mišljenje muškarca o svemu, niti da očekuju da oni riješe sve njihove probleme. Većinom se one samo žele ispuhati. A i vole kad ih muškarac sasluša.
 
5. One očekuju da će muškarac zapamtiti neke bitne činjenice. Primjerice zapamtite ili si zabilježite kad se približava godišnjica veze ili njezin rođendan. Ako možete zapamtiti kad imate poslovni sastanak ili kad je sljedeća utakmica, možete i njezin rođendan, stvarno nije toliko teško.
 
6. Žene vole kad imaju opravdanje da se dotjeraju. Dakle, od muškarca se očekuje da svojoj ženi tu i tamo pruže neki razlog za to da se sredi ‘tip-top'!
 
7. Muškarci moraju održavati svoja obećanja. Žene vole male znakove pažnje. Dođite na vrijeme, učinite što ste obećali, a ako se nešto promijeni, muškarac bi trebao biti dovoljno zreo da se isprsi i kaže ženi o čemu je riječ.
 
8. Za žene ljubav počinje u glavi. Kao što muškarci vole ženske obline, tako žene vole večere, romantiku i sanjive razgovore.
 
9. Mnoge žene vole sport. No to ne mora biti isti sport koji vas zanima i kojeg vi igrate.
 
10. Žene ne očekuju od svojih muškaraca da se odreknu muških druženja. Pa ni one se ne žele odreći svojih ženskih večeri.
 
 
(goBiH.ba/Vijesti.ba)



Komentari: 0
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano