Nikola Prce: Igrat ćemo za narod, ali i i za nas
6.6.2015. u 20:05 | Komentari: 1
Nikola Prce: Igrat ćemo za narod, ali i i za nas
KVALIFIKACIJE ZA EP

Kapiten rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Nikola Prce, zadovoljan je atmosferom u Zenici, te očekuje da ćemo uspjeti nadigrati Bjelorusiju i plasirati se na Euro u Poljskoj naredne godine.
Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u Zenici gdje se priprema za utakmicu kvalifikacija protiv Bjelorusije, a izabranici selektora Dragana Markovića odradili su tri treninga do sada.
 
"Atmosfera je ovdje uvijek odlična i to je ono što krasi ovaj kolektiv. Drago mi je da smo ponovo na okupu, očekuje nas težak meč i siguran sam da ćemo dati sve od sebe. Znamo protiv koga igramo i samo pobjeda nas zanima", rekao je iskusni Prce za scsport, te je dodao:
 
"Prema kvalitetu mislim da su nam šanse 50-50, ali smo u maloj prednosti zbog domaćeg terena. Nadam se da će publika doći u što većem broju, zasad nismo vidjeli neko interesovanje, ali ipak je dugo do utakmice, pa se nadam da će se navijači više interesovati pred samu utakmicu. Igrat ćemo za one koji dođu u dvoranu, za naš narod, ali najviše zbog sebe, jer nam svima mnogo znači državni dres".
 
(goBiH.ba/vijesti.ba)



Komentari: 1
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano