WhatsApp uvodi pozive, među prvima ih dobili tek neki Indijci
3.2.2015. u 8:04 | Komentari: 1
WhatsApp uvodi pozive, među prvima ih dobili tek neki Indijci
NAUKA I TEHNOLOGIJA

WhatsApp je počeo uvoditi i glasovne pozive, a tu su funkciju među prvima dobili neki korisnici u Indiji. Stvar zasad funkcionira isključivo preko pozivnica
 
WhatsApp je počeo uvoditi i glasovne pozive, a tu su funkciju među prvima dobili neki korisnici u Indiji. Stvar zasad funkcionira samo preko pozivnica i dostupna je isključivo za Android. 
 
Kako je objavila GSM Arena, korisnik Reddita pod imenom pradnesh07 dobio je mogućnost korištenja poziva preko WhatsAppa na svom Nexusu 5. 
 
- Zasad ne mogu slati pozivnice drugim ljudima, jedino mogu potvrditi da pozivi funkcioniraju unutar Indije i to među korisnicima Nexusa 5 s instaliranom posljednjom verzijom Androida - Lollipop 5.0.x. - napisao je korisnik.
 
Pozivi preko WhatsAppa dugo su vremena bili predmet nagađanja i nešto što se s nestrpljenjem očekivalo. S obzirom da takvu uslugu već dugo nudi glavni konkurent Viber, ali i Facebookov Messenger kao i još neke manje poznate chat aplikacije, WhatsApp je povukao očekivan potez. 
 
Aplikacije poput Vibera i WhatsAppa svakim su danom sve popularnije zato jer omogućavaju besplatno slanje poruka i besplatne razgovore među korisnicima gdje god se oni nalazili. Ono što je potrebno imati je smartphone s pristupom na internet. 
 
Koristite li neki od servisa za pozive ili ste i dalje vjerni klasičnom telefoniranju kroz mobilne tarife?
 
(goBiH.ba)



Komentari: 1
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • Otkrivamo karakteristike novog iPhone 11 mobilnog telefona


  • Produžite trajanje baterije na iPhoneu, riješite se aplikacija koje "puno troše"


  • CERIT organizovao višednevni seminar za profesore informatike u HNK


  • Revolucija u transportu: Iz Dubaija u Abu Dhabi za samo 12 minuta


  • Prodavači vam ovo nikada neće reci: Pokvario vam se TV pod garancijom, znate li šta možete tražiti?


Najčitanije

Komentarisano