Pronađen ključ od sefa koji krije najveću Titovu tajnu!
8.12.2014. u 9:29 | Komentari: 0
Pronađen ključ od sefa koji krije najveću Titovu tajnu!
NOVA MISTERIJA

Prilikom otvaranja sefa maršala pronađen je ključ, za koji se sumnja da je od drugog tajnog trezora druga Tita, za kojim se traga, a vjeruje se da on skriva veće bogastvo nego prethodni
 Najnovija saznanja govore da je Josip Broz imao još jedan trezor, za kojim se traga, a postoje osnovane sumnje da se u njemu krije još veće bogastvo!
 
Nakon objavljenih priča o predmetima nađenim u Titovom sefu, pa čak i o misterioznom safiru, za kog se sumnja da je vlasništvo Romanovih, dolazimo do nove priče – JOŠ JEDAN TAJNI MARŠALOV SEF!
 
Iako je prošlo više od godinu dana od kako je konačno otvoren Titov sef, koji se trenutno nalazi u Narodnoj banci Srbije, još uvijek nasljednicima Brozovim i Karađorđevićima, čiji su predmeti u njemu nađeni, njihova zaostavština nije vraćena i nema indicija kada bi se to moglo dogoditi.
 
Kako saznaje Telegraf.rs iz dobro obaviještenih izvora, nađen je još jedan ključ, koji, kako tvrde njihovi izvori otvara vrata drugog misterioznog sefa Josipa Broza Tita.
 
 Pronađen je mali ključ u Titovom sefu. Još uvijek se nije pronašla brava koja se njime otvara, ali se osnovano sumnja da je drug Tito imao drugi trezor i da su to ključevi od njega – kaže nam naš izvor.
 
On objašnjava da se ključ našao među stvarima koji su pripadali lično kralju Aleksandru I Karađorđeviću, kao što su tabakera, njegove naočale i novac.
 
- Za sada je još uvijek sve pod velom istrage. Sumnja se da je taj trezor bio na Brionima, gde je Tito najviše volio da odsjeda, a da je posle nekakvim kanalima završio u Srbiji – kaže nam sagovornik Telegrafa.
 
Profesor Oliver Antić, savjetnik srbijanskog predsjednika Nikolića, kaže za Telegraf da je “načuo da postoji mogućnost da je Tito imao drugi sef“.
 
- Čuo jesam za tu priču, ali njemam nikakvih pouzdanih saznanja, koje bih vam mogao reći – rekao je Antić.
 
Prijestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević za “Novosti” rekao je da je “upoznat sa sadržajem koji je diktatorski režim ukrao od njegove porodice“:
 
Aleksandar Karađorđević
 
 
- Predmeti u sefu pripadaju potojmcima kralja Petra, princa Tomislava i princa Andreja. Mi smo zakonski nasljednici i zahtijevamo hitno vraćanje imovine koja je ukradena za vrijeme Brozove diktature. Toplo preporučujem državi da te predmete vrati odmah i da prestane da kupuje vrijeme. Dosta je bilo! Ljudska prava moje porodice se i dalje krše. Sva imovina konfiskovana aktom koji je potpisao Edvard Kardelj 2. avgusta 1947. takođe odmah mora biti vraćena kraljevskoj porodici – potomcima kralja Petra, princa Tomislava i princa Andreja.
 
 
(goBiH.ba/tportal)

 




Komentari: 0
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • VIDEO: Fizičar Andreas Wahl uživa biti "pokusni kunić" u svojim eksperimetnima


  • Proverite rad svog mozga za nekoliko sekundi. Najpopularniji test za proveru dominantne hemisfere mozga.


  • MATEMATIČARI SU NA NOGAMA: Ogromna polemika oko tačnog odgovora


  • Apple kupuje vaš Android telefon i daje vam iPhone


  • Sve što znate o Hristu nije tačno, a ovo je istina


Najčitanije

Komentarisano