Šerif Konjević: Haris Džinović se dere i ne može da otpjeva ono što ja držim u malom prstu!
2.12.2014. u 7:56 | Komentari: 2
Šerif Konjević: Haris Džinović se dere i ne može da otpjeva ono što ja držim u malom prstu!
TEŠKE RIJEČI MEĐU KOLEGAMA

Šerif Konjević naljutio se na kolegu Harisa Džinovića zbog njegove izjave u kojoj mu je prebacio da cijelog života želi da pjeva kao Šaban Šaulić
 - Šerifu Konjeviću je uzor Šaban Šaulić, celog života ga kopira. Odličan je pjevač, ali nije to to - rekao je Haris jednom od kandidata „Pinkovih zvezda“.
Šerifa su njegove riječi iznervirale, naročito zato što smatra da Haris nije kompetentan da komentariše njegovo pjevanje.
 
 - Ima mnogo ljudi sa estrade koji su mjerodavniji da komentarišu moje pjevanje od Harisa Džinovića. Nekad sam oponašao Šabana Šaulića, ali na kraju sam izabrao najteži stil pevanja. To gospodin Džinović nije imao vremena da vidi od silnih cehova koji mu drugi plaćaju. Ne mogu da shvatim da tako nepromišljeno govori - revoltirano kaže Šerif i dodaje:
 
- Haris ne može da otpjeva falset dok je živ, jer je to najteže pjevanje. On se dere i ne može da otpjeva ono što Šaulić i ja držimo u malom prstu. To je za njega velika umjetnost. Neću da kažem da skida šešir, niti da ga uvrijedim jer on nije rekao da sam ružan i da sam kreten, ali evo nek otpjeva moju pesmu „Ljubav ima svoj kraj“ pa da vidimo - izazvao je Konjević kolegu.
 
Haris Džinović
 
 
Šerif poručuje da je Haris kod njega završio za cijeli život.
 
- Povrijedio me je kao čovjeka. Nekad sam ga veoma poštovao, a sad ga više ne poznajem. Morao je da se zakači za mene jer sam mu najinteresantniji - smatra Konjević.
 
(goBiH.ba)

 




Komentari: 2
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano