Otkrivene tajne jednog od najpoznatijih filmova svih vremena
18.10.2014. u 18:32 | Komentari: 0
Otkrivene tajne jednog od najpoznatijih filmova svih vremena
Ovo vjerojatno niste znali o poznatom blockbusteru!

'Zgodna žena' je film je film koji je osvojio brojna srca diljem svijeta, a njegova popularnost s godinama ne opada. No, možda ovo niste znali o popularnom filmu! Film se trebao zvati '3000 dolara', ali je na publiku taj naziv ostavio loš dojam. Poslije testiranja publike, rezultati su pokazali da su ljudi pomislili da se radi o prostitutki na Mjesecu. Meg Ryan je trebala glumiti Vivian, ali je ona odbila ulogu. Mnoge su glumice bile izbor za popularnu ulogu prije same Julije Roberts - Melanie
Sljedeći put kad ćete gledati film obratite pažnju na Vivian. Ona nikada ne sjedi na stolici. Njoj je udobnije na podu, a to su producenti smislili da bi bolje dočarali njezinu profesiju, vjerojatno misleći da prostitutke ne koriste namještaj.
Jeste li znali da je 'Zgodna žena' Disneyjev film?
Redatelj Garry Marshall je i svojoj kćeri dao ulogu u filmu. Ona glumi djevojku na recepciji u hotelu.
Sve scene iz Rodeo Drivea u Beverly Hillsu su snimane nedjeljom jer grad ima stroga pravila za snimanje u toj ulici.
Julia Roberts imala je samo 22 godine kad je film realiziran 1990. Tog je mjeseca prekinula s dečkom Dylanom McDermottom i počela izlaziti s glumcem Kieferom Sutherlandom.
Prvobitni plan bio je da se scene iz opere snimaju u San Franciscu, međutim planove je poremetio zemljotres, pa su scene snimljene u povijesnom muzeju.
Ovo je prvi film u kojem je glumio Hank Azaria. Glumio je detektiva, a sada je poznat po ulozi Davida u seriji 'Prijatelji' i po posuđivanju glasa za seriju 'Simpsons'.
Postoje i greške u filmu. Naime, prvog jutra koje je provela zajedno s Edwardom, Vivian za doručak jede kroasan, a već u sljedećem kadru palačinke.
Julia se za ulogu Vivian pripremala dva tjedna u klinici u Hollywoodu.
U početku je bilo zamišljeno da Vivian bude ovisnica o narkoticima. Također, na kraju filma trebala je pronaći Kit koja se predozirala lijekovima dok je Vivian bila s Edwardom.
Richard Gere u filmu zaista svira klavir i to vlastitu kompoziciju.
Tijekom snimanja scena seksa Julia je bila toliko nervozna da joj je iskočila vena na čelu. Tada je Garry Marshall ušao u krevet i zajedno s Richardom Gereom masirao Juliji venu dok nije nestala.
(Gobih/Dnevnik.hr)



Komentari: 0
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano