Alžirci pokrenuli peticiju za Vahin ostanak na klupi reprezentacije
2.7.2014. u 15:52 | Komentari: 8
Alžirci pokrenuli peticiju za Vahin ostanak na klupi reprezentacije
MUNDIJAL 2014

Grupa Alžiraca pokrenuli su peticiju za ostanak bosanskohercegovačkog fudbalskog stručnjaka Vahida Halilhodžića na klupi njihove reprezentacije, javlja novinar Anadolu Agency (AA).
Grupa navijača reprezentacije Alžira pokrenula je peticiju putem interneta, a u objavljenom saopćenju navodi se da je njihov cilj ostanak Vahida Halilhodžića još jednu godina na klupi reprezentacije Alžira. 
 
U saopćenju je također navedeno da će prikupljeni potpisi biti isporučeni Fudbalskoj federaciji Alžira, a predsjedniku federacije upućena je poruka "da produži ugovor Halilhodžića na još jednu godinu". 
 
Samo jedan sat nakon što je peticija pokrenuta prikupljeno je 14 hiljada a do 4. jula očekuje se da bi moglo biti prikupljeno milion potipsa za popularnog Vahu. 
 
Halilhodžić je, inače, od 2011. godine na poziciji selektora reprezentacije Alžira, koju je vodio i na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Reprezentacija Alžira u sinoćnjem susretu osmine finala, nakon što je pružila vrlo kvalitetnu igru, izbačena od strane Njemačke koja je Alžir savladala u produžecima. 
 
(goBiH.ba/Anadolija)



Komentari: 8
Nadimak:
Komentar:

Najnovije

  • Miralem Pjanić: Nisam zaslužio crveni karton


  • Dominacija Jusufa Nurkića na otvaranju NBA sezone


  • Potvrđeno: Zmajevi protiv reprezentacije Španije 29. maja


  • Braća Nedim i Aid Kudra na suparničkim stranama u duelu Igmana i Klisa


  • Neumoljiva statistika Miralema Pjanića


Najčitanije

Komentarisano