"Nisam mogla suspregnuti suze, bilo mi je teško"
6.3.2014. u 17:54 | Komentari: 3
"Nisam mogla suspregnuti suze, bilo mi je teško"
LEPA BRENA OTVORILA DUŠU

Uoči svog koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 8. ožujka, na Dan žena, Fahreta Jahić Živojinović, popularna Lepa Brena, ispričala nam je zašto misli da bi Dan žena trebao biti jednom mjesečno.
Uoči svog koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 8. ožujka, na Dan žena, Fahreta Jahić Živojinović, popularna Lepa Brena, ispričala nam je hrvatskom Tportalu zašto misli da bi Dan žena trebao biti jednom mjesečno, kako su njen suprug i ona odgajali sinove te kako je primila vijest o smrti velikog prijatelja i kolege
 
 
Svojim gostovanjem na HTV-u napravili ste pravu pomutnju - jeste li to očekivali?
 
Nisam mogla pretpostaviti na kakve će reakcije naići moje gostovanje kod Elizabete Gojan. Euforija na koju sam naišla zaista me ugodno iznenadila.
 
 
Inače ste jako iskreni u intervjuima, no mnogi kažu da ste upravo kod Elizabete Gojan ogolili dušu? Slažete li se?
 
Znam da sam zaista uživala u tom gostovanju i da smo se zaista lijepo ispričale. Uostalom, znate i sami, kada se na jednom mjestu nađu dvije elokventne žene, tu nema promašaja! Ha, ha!
 
Na Dan žena svoje ćete obožavatelje razveseliti velikim koncertom u Hrvatskoj. Taj dan je pomalo izgubio staru magiju - mislite li da žene zaslužuju imati više svojih dana u godini?
 
Žene definitivno zaslužuju barem jedan dan u mjesecu, jer je novo društvo u tranziciji ženi nametnulo bezbroj novih uloga. A pritom žena ne smije pogriješiti ni na jednom polju. Mora biti uspješna na poslu, dobra supruga, vrsna domaćica, sjajna majka... Znači, bar jedan dan mjesečno zaslužujemo svoj dan, ako mene pitate. 
 
 
Smatrate li da su žene postale previše emancipirane u današnje vrijeme?
 
Jesu, ali na svoju štetu. Kao što sam rekla maloprije, današnja žena mora biti majstor u balansiranju između poslovnih i privatnih obaveza. Ma koliko bila uspješna na poslu, sve pada u vodu pred činjenicom da stvari kod kuće ne štimaju. A da bi žena realno bila sretna i ispunjena, sve mora funkcionirati i kod kuće i na poslu. 
 
 
Jesu li vaši sinovi pažljivi prema curama?
 
Boba i ja smo insistirali na tome da imaju manire. Sve pada u vodu kad muškarac nema uglađenosti i stila. Naučili smo ih da se prema ženama ophode kao džentlmeni. 
 
 
Nedavno smo se, nažalost, oprostili od Lepog Bore, s kojim ste dugo godina surađivali. U čemu tražite utjehu u takvim teškim trenucima oproštaja od dragih osoba?
 
Na sahrani nisam mogla suspregnuti suze. Bilo mi je jako teško. Tu utjehe nije bilo, jer u jednom trenutku imate pred sobom čovjeka koji je pun života, entuzijazma, a onda ga odjednom nema. Jako će mi nedostajati jer je on nekako davao tu humorističnu notu našim koreografijama i zajedno smo proputovali svijet nekoliko puta. Nadam se da je moj Bora našao svoj mir, a mi koji smo ga poznavali voljet ćemo ga jer će živjeti u našim srcima. 
 
Koliko se vi trudite u prijateljskim odnosima i koliko pravih prijatelja imate?
 
Pravih prijatelja imam jako malo. To su neki ljudi koje znam još s početka karijere, neki su kasnije ušetali u moj život, ali i jedne i druge karakterizira to što su uvijek tu za mene, kao i ja za njih. Nisam lako puštala ljude u svoj krug povjerenja, kao što kaže Robert de Niro u filmu ’Dozvola za brak’. Doživjela sam veliku ljubav najprije od svoje publike, zatim od svoje obitelji, tako da mogu reći da mi ljubavi i podrške zaista nije nedostajalo.
 
 
(goBiH.ba/depo portal)



Komentari: 3
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • U BiH raste svijest o prednostima pohrane matičnih ćelija


  • Ajla Macić: Hobi pretvorila u biznis


  • Prirodnim antibioticima pobijedite prehladu i upale


  • 5 korisnih saveta: kako produžiti rok trajanja baterije telefona i laptopa.


  • Neočekivani načini korišćenja omekšivača za veš u domaćinstvu.


Najčitanije

Komentarisano