MS NetWork 4 konferencija u Banji Vrućici: 70 kvalitetnih predavanja od 14. do 15. aprila
4.3.2014. u 10:58 | Komentari: 2
MS NetWork 4 konferencija u Banji Vrućici: 70 kvalitetnih predavanja od 14. do 15. aprila
NOVA TEHNOLOGIJA I POSLOVNI TRENDOVI

MS NetWork 4 konferencija učesnicima nudi preko 70 kvalitetnih predavanja raspoređenih u šest paralelnih smjerova tokom dva konferencijska dana

Microsoft BiH je objavio raspored predavanja na MS NetWork 4 konferenciji, koja se održava 14. i 15. aprila 2014. godine, u turističko-kongresnom centru Banja Vrućica.

Tokom dva konferencijska dana, učesnicima će biti ponuđeno preko 70 kvalitetnih predavanja raspoređenih u šest paralelnih smjerova, a ono što vrijedi istaći je da će se među predavačima naći čak 28 predavača sa Microsoft MVP titulom, koja potvrđuje stručnost predavača u zadatoj oblasti.

MS Network konferencija
MS Network konferencija

Konferencija će biti fokusirana na nove poslovne trendove i tehnologije, namijenjene korištenju u javnom i privatnom sektoru, odnosno akademskoj zajednici. Fokus konferencije će biti na prezentaciji novih Microsoft proizvoda, rješenja i tehnologija, među kojima su teme vezane za produktivnost, infrastrukturu i sigurnost, aplikacijsku, klijentsku i razvojnu platformu, uz teme vezane za poboljšavanje poslovanja te rješenja koja se koriste u edukaciji.

„MS NetWork konferencija se za veoma kratko vrijeme izgradila kao najbolja i najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, a svake godine privlači sve veći broj učesnika, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i iz zemalja regije. Ovogodišnja konferencija je najbolji izbor za sve programere, IT profesionalce i kolege koji odlučuju o IT strategiji na nivou organizacije, a koji imaju potrebu da prošire svoja znanja o novim tehnološkim trendovima, mogućnostima za paralelni razvoj aplikacija na Microsoft platformi, unificiranoj komunikaciji, kolaboraciji i razmjeni dokumenata, privatnom cloudu i hibridnim rješenjima, odnosno povećanju produktivnosti u svakodnevnom radu. MS NetWork 4 je ponovno okupio vrhunske predavače na jednom mjestu i zaista predstavlja jedinstvenu priliku za sticanje novih znanja i razmjenu iskustava sa kolegama iz struke.“, rekao je Enis Šahinović, Technical Evangelist pri Microsoft BiH, ujedno zadužen i za sadržaj MS NetWork konferencije.

Osim objave rasporeda predavanja na konferenciji, kompanija Microsoft BiH je danas objavila i da produžava rok za ranu prijavu, pa tako svi učesnici koji se prijave na konferenciju do 10.3.2014. godine, ostvaruju popust od 25% na iznos kotizacije. Kao i prethodnih godina, Microsoft BiH je obezbijedio posebnu kotizaciju za studente, kojima je omogućeno da učestvuju na najvećoj IT konferenciji u BiH za samo 50 KM (plus PDV). Krajnji rok za prijavu na MS NetWork 4 konferenciju je 6.4.2014. godine.

Više informacija o MS NetWork 4 konferenciji možete pronaći na zvaničnoj web straniciwww.msnetwork.ba, a ukoliko vas zanima kako je bilo prošle godine, savjetujemo vam da svakako pogledate video reportažu sa MS NetWork 3 konferencije.

 

(goBiH.ba/aa)
Komentari: 2
Nadimak:  
Komentar:  

Najnovije

  • Otkrivamo karakteristike novog iPhone 11 mobilnog telefona


  • Produžite trajanje baterije na iPhoneu, riješite se aplikacija koje "puno troše"


  • CERIT organizovao višednevni seminar za profesore informatike u HNK


  • Revolucija u transportu: Iz Dubaija u Abu Dhabi za samo 12 minuta


  • Prodavači vam ovo nikada neće reci: Pokvario vam se TV pod garancijom, znate li šta možete tražiti?


Najčitanije

Komentarisano